Geert Remmelink
Geert Remmelink Video 29 mei 2016

Dit draaiende tiny house is perfect voor zonaanbidders

Wonen in een tiny house is hot! De trend om kleiner en bewuster te leven is begonnen in Amerika. Daar zien we ook nog steeds de meest innovatieve ontwerpen vandaan komen, zoals dit ruimtelijke mini-huisje. Nou zijn tiny houses per definitie innovatief, omdat je slim om moet gaan met beperkte ruimte. Maar soms komen we een exemplaar tegen dat daar nog een schepje bovenop doet, zoals het 359-house van PATH Architecture. Dit huis kan je namelijk – zoals de naam al doet vermoeden – 359 graden ronddraaien. En zo mis je dus nooit een zonnestraal!

De voorkant van dit tiny house is helemaal van glas, dus op een warme dag kan de temperatuur binnen al snel oplopen. Geen probleem, want ook dan draai je het huis in een handomdraai – pun intended – weg van de zon. Ideaal!

Het huis staat op een platform dat 359 graden gedraaid kan worden. Vanwege alle leidingen en bekabeling is het nog niet mogelijk het huis helemaal rond te draaien. Maar daar wordt volgens de architect hard aan gewerkt. Het huis is heel licht, waardoor zelfs kids het huisje rond kunnen draaien. Koop je dit tiny house, dan ben je meteen voorzien van een goed uitgeruste keuken, een badkamer en een loft bed. De prijs is helaas nog niet bekend, maar de ervaring leert dat deze tiny houses niet heel prijzig zijn.

Als ronddraaien echt helemaal jouw ding is, dan is dit bijzondere hotel/reuzenrad aan de Seine voor jou zeker een bezoekje waard!

mentalfloss.com

Reageer op artikel:
Dit draaiende tiny house is perfect voor zonaanbidders
Sluiten