Inspiratieboost: een stijlvolle douchewand in de badkamer

Inspiratieboost: een stijlvolle douchewand in de badkamer

Heb jij een inloopdouche? Bofkont! Maak je badkamer dan compleet met een stijlvolle douchewand. Van klassieke tegels tot een industriële, glazen wand. Laat je inspireren!

Voor dat ultieme spa-gevoel, ga je natuurlijk voor een heerlijke regendouche. Als dat geen ontspanning is, weten wij het ook niet.

Canny
Smith Hanes
Homes to love

Glazen wand

Toegegeven, het vergt wat schoonmaakdiscipline, maar dan heb je ook wat! Een glazen douchewand oogt stijlvol en is ideaal als je een kleine badkamer hebt. Ook erg tof met een stalen frame! En als je graag iets meer privacy wil, kun je eventueel nog een aantal planten voor de wand plaatsen. Dat ziet er ongeveer zo uit.

>> 4x tips voor het schoonmaken van je glazen douchedeur (en zo houd je ‘m schoon).

Bert and May

Beton

Strak en modern. Een betonnen muur past goed bij een badkamer met veel natuurlijke elementen en een rustig kleurenpalet. Voor een frisse maar elegante look, combineer je het beton met blauw en goud.

Tip: ga voor een iets dikkere wand en maak een opening waar je je douchespullen in kunt zetten of je handdoeken neer kunt leggen.

Homes nine

Tegels

Met een tegelwand kun je alle kanten op. Simplistisch wit, een subtiel kleurtje, grote tegels of liever toch tropisch mozaïek? Én je hoeft niet bang te zijn voor nieuwsgierige ogen, waardoor je jezelf even rustig af kunt zonderen en ontspannen.

Yellowtrace

Combineer

Je hóeft natuurlijk niet te kiezen. Combineer tegels met glas – best of both worlds!

Lees ook:

Go bold: de mooiste alternatieven voor een witte badkamer