Door deze zolderwoning willen we nú allemaal een schuin plafond

Een schuin plafond is voor veel mensen een struggle tijdens het inrichten van een huis. Maar door deze zolderwoning zouden we opeens allemaal wel zo’n schuin dak willen hebben. Wauw! Deze ruimte is zo mooi ingericht en zo goed aangepast aan het dak, dat op zolder wonen hier opeens wel heel aantrekkelijk wordt…

En ondanks dat er op deze zolderwoning misschien niet oneindig ruimte beschikbaar is, heeft het huis wél alles wat je nodig hebt. Zelfs een fijne home office!

Ten eerste is de ruimte heel licht gehouden door een wit plafond, witte muren en een witte vloer. Door de accessoires in het huis krijgt het toch een gezellige en warme sfeer. Naast dat wit een ruimte groter laat lijken, heeft het nog veel meer voordelen. Check dit artikel met tips voor het stylen van zo’n wit interieur.

De boom is een Pachira, ook wel geldboom genoemd. Dit vanwege de bladeren die als een hand het geluk (of geld) opvangen.

Qua verlichting is er gekozen voor verschillende spotjes verdeeld over het plafond met daarbij een minimalistische hanglamp boven de eetkamer. Dit is een goede keus, omdat je in een kleine ruimte vaak geen plek hebt voor een grote lamp en een te opvallende lamp vaak zorgt voor een druk effect.

Verder valt er veel natuurlijk daglicht binnen door de mooie dakkapel en het dakraam.

De keuken in deze zolderwoning is ontzettend slim ingedeeld. Kijk ten eerste even naar de manier waarop de afzuigkap aan het plafond hangt. Op die manier is een schuin plafond geen issue meer!

De slaapkamer in deze zolderwoning doet ons denken aan een mix tussen een Scandinavisch interieur en een zonnige hotelkamer op Ibiza. Ook hier is weer een mooie dakkapel te vinden die voor een prachtige lichtinval zorgt in de kamer.

In de badkamer zien we weer een vleugje van dat zonnige hotel-gevoel terug door de mooie stenen details. De badkuip met bijzondere pootjes maakt de look af. Door deze twee elementen gaat de ruimte van simpele, witte badkamer naar een persoonlijke en stijlvolle plek in huis!

MEER LEZEN
Er zijn trouwens nog veel meer makkelijke manieren om het hotelgevoel bij je in huis te halen! Bekijk daarvoor dit artikel met tips.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Door deze zolderwoning willen we nú allemaal een schuin plafond
Sluiten