Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 11 sep 2017

Match made in heaven: donkergroen en roze

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

Geïnspireerd op dé Instagramhit plants on pink presenteren wij vandaag: donkergroen en roze. Een luxueuze combinatie met een vleugje vrouwelijkheid. Yes: met een groene muur en een zoetgekleurde velours bank ben je helemaal on trend. Wij zijn fan!

Elroy

Zie je hoe roze de donkergroene elementen een zacht randje geeft? Als een vleugje blush op de appeltjes van je wangen. Combineer bijvoorbeeld een behang met een jungleprint met roze accessoires of zelfs een muur in de lieflijke kleur. Lichtroze zal koeler ogen dan een tint met een peachy ondertoon.

Kan het niet zoet genoeg? Kies dan voor mintgroen.

Replacement

Goud is een mooie accentkleur als je het elegante karakter van deze match wil benadrukken. Liever iets minder glam? Ga dan voor okergeel.

Simon Watson
Cote Maison
SF girl by bay

Zelfs in de keuken is de kleurencombinatie een hit!

Spotti

Je hoeft natuurlijk niet de muren aan te pakken, maar kunt de kleuren ook door middel van accessoires en meubelstukken elkaars pad laten kruisen.

Tip van de redactie

Een van mijn favoriete plekjes in Amsterdam heeft deze kleurencombinatie perfect in de vingers: Bar Botanique.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: donkergroen en roze
Sluiten