Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 13 dec 2018

Te mooi: dit donkergrijze appartement hangt vol met zwart-wit kunst en fotografie

Kleur in je appartement toevoegen, op Roomed houden we er van. Maar soms kunnen we ook versteld staan van een kleurloos appartement. Want hoe je het ook wendt of keert, dit donkergrijze appartement is totáál niet saai. Wij hebben stiekem een crush gekregen op donkergrijs… Who’s with us?

Om nog maar te zwijgen over de prachtige kunst aan de muren!

donkergrijs interieur
donkergrijs interieur

Onze aandacht wordt meteen getrokken door de prachtige donkergrijze muur met gallery wall. Alle afbeeldingen van de gallery wall, zowel de foto’s als de kunst items, zijn in dezelfde monochrome stijl.

Er is er eentje die er meteen uitspringt: het zwarte vlak rechtsboven. Hoe bijzonder. We denken dat niet veel mensen dit als kunst aan de muur zouden hangen, en dat maakt het eigenlijk alleen maar specialer.

Er wordt een beetje kleur aan het donkergrijs toegevoegd met het kleed van koeienhuid. We hopen alleen wel dat het een nepperd is.

kamerplanten interieur stijlen

Accentueer de highlights

Heel mooi: door het bijzondere raam lichte kozijnen te geven, valt ‘ie extra op. En dat mag zeker, met zo’n mooie vorm. In de vensterbank zelf zien we accessoires die we in veel Scandinavische interieurs terug vinden: een Monstera plant en boeken. Uiteraard allemaal in hetzelfde kleurenthema als de rest van het huis.

donkergrijs interieur

Extra leuk: in de keuken vinden we een ontbijtbar met echte Eames stoelen. Stijlvol! De witte keuken is een echt lichtpuntje in het verder donkergrijze interieur. Echt veel kleur zien we niet terug in deze hoek van de kamer, maar met het toevoegen van wat mooie bloemen en een pannenkoekplant wordt het in elk geval niet saai.

donkergrijs interieur

En de slaapkamer? Die vinden we precies boven de keuken…

donkergrijs interieur

Claustrofobie moet je niet hebben in deze slaapkamer, want het plafond is wel écht laag. Maar we moeten toegeven: wij vinden het wel iets hebben. De lege vloer in de slaapkamer wordt opgevuld met een vintage kleed. Dat geeft de ruimte meteen een lekker sfeertje mee. En ook fijn: er hoeft geen ruimte gemaakt te worden voor een kledingkast, want die vind je gewoon in de muur. Een mini-inloopkast, heerlijk.

Nog een mooi appartement met donkergrijs interieur bekijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te mooi: dit donkergrijze appartement hangt vol met zwart-wit kunst en fotografie
Sluiten