Match made in heaven: donkere muren in de slaapkamer met een licht linnen dekbed

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. Dit keer inspireren we je met de prachtige combinatie van een licht linnen dekbed in een slaapkamer met donkere muren!

Dat we bij Roomed fan zijn van donkere kleuren op onze muur, is geen geheim. Steeds vaker proberen we je te inspireren met andere donkerdere kleuren (bijvoorbeeld navy!) dan de eeuwige hagelwitte muren die we gewend zijn van de nog steeds oh zo geliefde Scandinavische interieurs.

Lijkt zo’n donkere jou muur ook wel wat, maar ben je bang dat het geheel te donker wordt? Kies dan voor zo veel mogelijk witte of andere lichte kleuren in de rest van je interieur. Een witte vloer bijvoorbeeld, of een licht dekbed. Wil je het helemaal stijlvol aanpakken? Ga voor een linnen dekbed!

Door de kleuren zwart en wit te gebruiken, kan je interieur soms wat kil ogen. Gelukkig los je dit heel makkelijk op met een kleurrijke lijst aan de muur of een vaasje bloemen. Maar ook het warme karakter van hout geeft dit effect!

Net als de Roomed redactie fan van linnen? Bekijk de artikelen hieronder dan voor nog meer inspiratie!

Reageer op artikel:
Match made in heaven: donkere muren in de slaapkamer met een licht linnen dekbed
Sluiten