Dit Scandi interieur laat zien wat donkere en lichte kleuren met een ruimte doen

Een spierwitte muur of een diepe, grijze toon. Een verschil van dag en nacht. Waar een blank canvas zorgt voor een frisse basis, geven grijstinten een ruimte extra warmte.

In dit Scandi interieur is gespeeld met dat contrast van donkere en lichte kleuren. Hoe dat uitpakt, zie je in deze smaakvolle binnenkijker.

Geheel in de welbekende Scandinavische stijl is de woonkamer gekleed in een witte basis. Het zorgt ervoor dat de kamer superlicht en fris oogt. Hoe je de juiste balans vindt tussen sfeervol wit en klinisch wit – want het is een fijne lijn – lees je hier.

Oh, en als je liever geen gaten in de muur boort: kunst kan ook prima op de vloer staan – sterker nog, het is hartstikke stylish.

De radiator is waarschijnlijk niet je meest favoriete item in je interieur. Gelukkig hebben wij tips voor je hoe je er voor zorgt dat dit lelijke eendje omtovert tot een zwaan – klik!

Een grote spiegel is niet alleen handig om je outfit nog even te checken vlak voordat je de deur uit gaat, maar laat een kamer ook nog eens groter lijken.

Na de dag, wordt het tijd voor de nacht. En waar breng je deze uurtjes liever door dan in de slaapkamer?

De donkergrijze kleur op de muur geeft de slaapkamer een warm en intiem gevoel. Voel jij je ogen ook al zwaarder worden?

LEES MEER:

www.bosthlm.se

Reageer op artikel:
Dit Scandi interieur laat zien wat donkere en lichte kleuren met een ruimte doen
Sluiten