9x donkere badkamers voor een indrukwekkende look

Donkere kleuren in huis, je moet het maar durven. De meeste mensen hebben er geen moeite mee om bijvoorbeeld zwart als accentkleur te gebruiken, maar een compleet zwarte kamer gaat voor velen toch iets te ver. Begrijpelijk, donkere muren zijn behoorlijk gewaagd en maken het stylen een grotere uitdaging. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het niet ontzettend gaaf is. Wat ons betreft is de badkamer de perfecte plek in huis om de donkere look te introduceren. Daarom hebben we de mooiste donkere badkamers voor je verzameld, zodat jij inspiratie op kan doen voor een gewaagde move!

Die donkere look staat natuurlijk niet alleen in de badkamer geweldig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een compleet zwarte keuken?

donkere badkamers
donkere badkamers
donkere badkamers
Bron: Ooox

Je kan een donkere badkamer uiteraard op duizend verschillende manieren stylen. Belangrijk is wel dat je rekening houdt met het licht. Vind je een compleet zwarte look te heftig, zorg dan voor wat lichte vlakken of laat genoeg daglicht naar binnen. Zo zwak je de intensiteit van de donkere kleuren wat af, terwijl je badkamer nog altijd die indrukwekkende look behoudt.

donkere badkamers
donkere badkamers
donkere badkamers

Wij spraken onlangs met een trendwatcher over de trends van 2017 en ontdekten dat we warme kleuren en gekleurd natuursteen volgend jaar steeds meer gaan zien. Dus, met een badkamer in donker gekleurd natuursteen ga je ook nog eens helemaal met de tijd mee!

donkere badkamers
donkere badkamers
donkere badkamers

We hopen natuurlijk dat we je hebben kunnen inspireren met dit rijtje donkere badkamers. Houd je het toch liever bij een donkere accentkleur? Met een stoere zwarte kraan zorg je voor contrast in een lichte ruimte en creëer je ook een stijlvolle look.

Bekijk voor meer dark inspiration ook:

Reageer op artikel:
9x donkere badkamers voor een indrukwekkende look
Sluiten