Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 10 jul 2018

Combineer een donkerblauwe muur met een gallery wall voor het ultieme wauw-effect

Wauw. Dat was het enige wat dachten toen we deze toffe gallery wall op een donkerblauwe muur zagen. Een donkerblauwe muur alleen al is hartstikke tof, maar in combinatie met de vele afbeeldingen is het wauw-effect nóg groter. Ook benieuwd hoe mooi de rest van het huis er uit ziet? Wij hebben de foto’s.

We zijn sowieso al fan van een gallery wall op een donkere muur, maar wij zouden werkelijk ál deze schilderijen zo zelf bij ons aan de muur hangen. Welke is jouw favoriet?

Op het eerste gezicht lijkt deze muur natuurlijk ontzettend druk. Maar er zit wel een duidelijke rode lijn in het interieur: de kleur donkerblauw. De kussentjes combineren bijvoorbeeld ook prachtig met de donkerblauwe achtergrond. Daarnaast lijkt de hele ka

Donkerblauw en groen

Een favoriete combinatie: donkerblauw en groen. Door een groene plant naast een schilderij van een groene plant te zetten, creëer je een speelse omgeving. Ook de keuze van een witte open kast werkt goed voor deze donkerblauwe muur. Het wit steekt lekker af, waardoor de donkere muur extra opvalt.

Geen enkele muur is licht gebleven in dit mooie appartement. Waar de muren niet donkerblauw zijn, zijn ze grijs. Gelukkig heeft het appartement een grote portie licht dan naar binnen schijnt, zodat het niet een groot donker hol wordt.

Ook heel mooi: de neutrale kleuren van het dekbeddengoed van de slaapkamer combineren perfect met de grijze muur en de foto’s aan die muur. Al met al zorgt dit kleurenpalet ervoor dat het hele appartement één geheel is – iets waar de bewoners van het appartement trots op mogen zijn!

Nog meer interieurs met een duidelijk kleurenpalet:

Bron: Stadshem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Combineer een donkerblauwe muur met een gallery wall voor het ultieme wauw-effect
Sluiten