Een keer iets anders: een Scandinavisch interieur met donkere kleuren

Het Scandinavisch interieur staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen, simplistische vormen en veel wit. Héél veel wit. Maar dat betekent niet dat je het eens anders aan kan pakken. In dit fijne interieur is gekozen voor the dark side.

Meegaan met de laatste trends? Wat dacht je van een donkere vintage bloemenprint?

Als je voor de Scandinavische stijl wil gaan, hoef je niet per se alle muren kraakhelder wit te verven. Donkere kleuren staan juist heel sfeervol en geven het interieur een warme gloed.

Het combineren van meerdere bijzettafels is een leuke manier om de woonkamer een vleugje speelsheid te geven. Meer inspiratie vind je hier.

Door de grijze muren springen de witte elementen er extra uit. Met een neutrale basis als deze kun je het geheel ook gemakkelijk met andere (felle) kleuren combineren.

Vintage typemachines zijn terug van nooit weggeweest. Schrijver of niet; het is een sfeervol, oud-romantisch statement item in je interieur!

Botanische tekeningen blijven een favoriet. En je hebt geen lijst nodig om ze op te hangen. Met simpelweg een stukje tape geef je ze op een nonchalante manier een plekje op de muur.

Wist je dat planten een positief effect hebben op je concentratievermogen? Zet er daarom een neer in je home office. Niet alleen praktisch, maar ook stijlvol.

Meer zien?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Entrance

Reageer op artikel:
Een keer iets anders: een Scandinavisch interieur met donkere kleuren
Sluiten