Match made in heaven: een licht veldboeket in een donker interieur

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

En vandaag delen we ene prachtige combinatie van winterse en zomerse sferen met je. Het ultieme zomergevoel creëren in huis? Een bos bloemen does te trick. Donkere warme tinten geven je huis juist een gezellige knusse wintersfeer. Maar voor het ultieme resultaat combineer je deze twee! Benieuwd wat we bedoelen? Scroll snel naar beneden.

licht boeket
Eve Wilson

Hoe laat je deze combinatie nou slagen? Kies bijvoorbeeld voor een vaas in dezelfde kleur als je muur of een groot deel van je interieur. Dan kun je nu met de bloemen helemaal los gaan. Kies voor lichte vrolijke kleuren die een mooi contrast opleveren met de rest van je muur. Liever toch iets meer eenheid? Laat de kleuren van de bloemen in kleine details terugkomen. In de foto hierboven zie je dat bijvoorbeeld met het schilderij.

bloemen
French by Design
donker interieur
Eve Wilson

>> Lees ook: het bewijs dat een roze slaapkamer niet alleen voor prinsessen is

donkere muur
In the mood for colour

MEER LEZEN

Meer prachtige combinaties zien? Check hier de combinatie van een donker interieur met grote raampartijen en hier juist een heel lichte combinatie!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Match made in heaven: een licht veldboeket in een donker interieur
Sluiten