Een klein appartement met een glazen wand als hoogtepunt

Een klein appartement met een glazen wand als hoogtepunt

Dit appartement is heel klein, maar vooral goed gestyled. In dit donkere interieur zijn de juiste kleuren en materialen gebruikt. Door de ramen en de stalen glazen wand vangt de kamer veel licht op.

Voor een spectaculair entree kun je kiezen voor een stalen deur.

De stalen glazen wand. Is het geen plaatje? De wand verbindt de woon- en slaapkamer met elkaar. Door de ramen dringt het daglicht vanuit de woonkamer de slaapkamer binnen. Daarnaast oogt de ruimte lekker ruim en open.

Vanuit de zwarte velvet bank heb je uitzicht op de prachtige zwarte muur. De zwartwit foto’s in de lijsten passen goed bij de donkere muur. Het geheel wordt afgemaakt door de deur die dezelfde kleur als de muur heeft. Heel mooi dit hoekje!

Achter de gallery wall kun je de keuken vinden. Ook in deze open keuken zijn donkere kleuren gebruikt. De gouden metallic lamp is het enige element die er goed uitspringt tussen al dat donkere. Wij vinden dit letterlijk en figuurlijk een leuk lichtpuntje.

Vanuit de woonkamer kom je via grote openslaande deuren het kleine balkon op. Dit buiten plekje is leuk en knus. Er is plek voor een tafel met bijbehorende stoelen en fleurige bloemen om het gezellig te maken.

De donkere kleuren worden door het hele huis doorgevoerd. De badkamer heeft een grijze basis dat elegantie uitstraalt. De stijlvolle glazen douchedeur zorgt voor een open ruimte. Niet letterlijk open natuurlijk. Het water blijft wel netjes in de douche, zoals het hoort.

Meer inspiratie

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Ahre