Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 12 mei 2017

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

We vonden deze week weer een aantal leuke online winkels. Van grappige gifts van Doisy Design tot een shop met de tofste jaren ’50 accessoires. Als jij een origineel cadeautje zoekt, slaag je vast en zeker bij een van onze favorieten van de week!

Meer webshops? Check onze selectie van de vorige keer hier.

1. Silt | Silt and living is een webshop vol met allerlei mooie, bijzondere en exclusieve woonaccessoires. Ook leuk voor kinderspullen.

2. Fiftiesstore.com | Voor alle woonaccessoires in fifties style. Jukeboxen, flipperkasten, retro fashion en vintage collectibles… Je vindt hier duizenden producten van o.a. Elvis Presley, Marilyn Monroe, Betty Boop, James Dean, etc.

3. Doiydesign.com | Op zoek naar grappige, originele cadeautjes? Dan slaag je bij Doiy Design zeker! Van een zwembad voor je vis tot een oogvormig schaaltje voor accessoires.

4. Presentandcorrect.com | Leuke hebbedingetjes voor in huis en op kantoor. Deze webshop is opgericht door grafische ontwerpers – en dat is terug te zien! Love it!

5. Emma-b.nl – Deze webshop boordevol Scandinavische merken heeft ook een offline winkel in Utrecht.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten