Diy 12 dec 2015 Renée Leeuw

DIY: waxinelichthouders voor de donkere dagen

Tijdens de donkere en koude dagen is het extra aantrekkelijk om je terug te trekken in je huisje, waar het warm en knus is. Stiekem vinden we het best lekker als het wat eerder donker wordt. Dan steken we gewoon de kaarsjes aan en maken we het thuis extra gezellig. Speciaal voor de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw maakten wij een aantal waxinelichthouders met winterse labels en teksten.

Die labels en teksten zetten we in dit artikel zodat je ze thuis gewoon kunt downloaden, printen en vervolgens mee kunt doen met deze super simpele DIY.

waxinelichthouders

benodigdheden

  • Printer
  • Glazen waxinelichthouders (wij kochten deze bij HEMA)
  • Pritt lijmroller
  • Schaar
DIY-Waxinelichten-Roomed-2

Stap 1

Download de printables en druk deze af op wit papier. Knip de labels vervolgens uit, zoals weergegeven in bovenstaande afbeelding.

DIY-Waxinelichten-Roomed-3

DIY-Waxinelichten-Roomed

Stap 2

Beplak de achterkant van het label met Pritt lijmroller (of secondelijm) en plak het label op de waxinelichthouder. That’s all! Geef de waxinelichthouders een gezellig plekje in huis en deel dit vooral met ons via Instagram.

DIY-Waxinelichten-Roomed4

Deze lichtjes staan natuurlijk ook hartstikke leuk op tafel met het kerstdiner. Om je al wat meer inspiratie te geven laten we je ook zien hoe je de kersttafel dekt in Scandinavische stijl en met een subtiele glamour. Happy holidays!

Reageer op artikel:
DIY: waxinelichthouders voor de donkere dagen
Sluiten