Renée Leeuw
Renée Leeuw Decoratie 24 maart 2016

DIY: Twee linkerhanden? Zelfs dán kan je deze vaasjes voor Pasen maken

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Op de Roomed redactie zitten we bomvol creativiteit, maar zijn we soms ook best een beetje onhandig. Daarom laten we de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen.

Eierdop vaasjes voor Pasen

Tijd: Ongeveer een uur (inclusief droogtijd)
Budget: Ongeveer 4 euro

Dit heb je nodig:

  • Eieren
  • Spuitverf
  • Bloemetjes

Stap 1

Sla eerst de top van het ei kapot en laat het ei leeglopen. Spoel de eierdop even om en dep de schaal droog met wat keukenpapier.

Stap 2

Spuit de buitenkant van de eierschalen in met spuitverf. Wij kozen voor witte verf, maar je kunt natuurlijk elke gewenste kleur kiezen. Bijvoorbeeld koper of goud! Laat de verf even drogen. Een kwartier per laag is voldoende.

Stap 3

Herhaal stap 2 totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. Dan kun je de vaasjes vullen met een laagje water en de bloemetjes erin zetten. Zet de vaasjes voor Pasen in een eierdoos op tafel en je hebt een ontzettend leuke en makkelijke decoratie voor de paasbrunch!

Maak je paastafel compleet door zelf een tafelkleed te stempelen met paashazen en kijk voor keukeninspiratie even bij onze zusjes van Culy. Zij hebben de lekkerste paas-gerechten voor je klaarstaan!

Aan de slag met deze DIY? Upload een foto van jouw creatie op Instagram met #RoomedDIY en de leukste foto’s krijgen een re-post van Roomed. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties!

Meer DIY’s voor pasen?

Reageer op artikel:
DIY: Twee linkerhanden? Zelfs dán kan je deze vaasjes voor Pasen maken
Sluiten