Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 9 jan 2016

DIY: to-do list om op te hangen

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Op de Roomed redactie zitten we bomvol creativiteit, maar zijn we soms ook best een beetje onhandig. Daarom laten wij de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen.

Deze keer: een to-do list aan een touw met houten kralen. Ontzettend handig om op te hangen in de keuken of je home office bijvoorbeeld.
Tijd: tien minuten
Budget: ongeveer €15,-

Benodigdheden

  • Houten kralen
  • Dik touw
  • Rol papier

Stap 1

Haal allereerst het touw door de rol papier.

Stap 2

Maak een knoop in het touw, haal het touw door een kraal en maak weer een knoop. Herhaal dit en wissel bijvoorbeeld af door het touw bij één knoop nogmaals eromheen te wikkelen, zoals je in onderstaande afbeelding ziet.

Stap 3

Maak de uiteinden van het touw aan elkaar vast met een knoop en je to-do list is alweer klaar om op te hangen. Dus begin maar vast met je lijstje opstellen én afvinken – dat is natuurlijk het leukste onderdeel van to-do lists!

Aan de slag met deze DIY? Upload een foto van jouw creatie op Instagram met #RoomedDIY en de leukste foto’s krijgen een re-post van Roomed. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DIY: to-do list om op te hangen
Sluiten