Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Diy 13 aug 2016

DIY: deze marble print stof maak je heel simpel met… scheerschuim!

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt én waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Begint het je al op te vallen? Wij zijn echt fan geworden van het Youtube kanaal van The Sorry Girls. Eerder al lieten ze ons zien hoe we een bakstenen muur kunnen maken die zo weer af te breken is en maakten ze van glas en lijm een té cool terrarium. Ook hun nieuwe video is weer te leuk. Met scheerschuim, wat karton en textielverf kun je namelijk in no-time een prachtige marble print maken op een stuk stof. Check onderstaande video!

Benodigdheden:

  • Textielverf (zwart of donkergrijs)
  • Scheerschuim
  • Roerstaafje
  • Witte stof
  • Twee vuilniszakken
  • Stukken dik karton

In de video laten Becky en Kelsey ook zien hoe je van de stof een kussen maakt. Wij vinden dit idee vooral heel erg leuk als wall art. Onze inspiratie hiervoor komt uit deze stylish binnenkijker bij Liza Chloe. Knip het stuk stof wat groter en prik de marble print simpelweg met punaises in de muur!

Bekijk ook: 7x bijzondere alternatieven voor kunst aan de muur

www.thesorrygirls.com

Reageer op artikel:
DIY: deze marble print stof maak je heel simpel met… scheerschuim!
Sluiten