Florence
Florence Diy 26 augustus 2014

DIY: quotes uit je favoriete boek worden mooi artwork voor aan de muur

Als je van lezen houdt dan zal je vast wel een boek hebben dat je helemaal verslonden hebt en vijf keer opnieuw gelezen hebt. Waarschijnlijk vanwege het spannende, mooie, ontroerende of leuke verhaal en misschien wel vanwege de mooie woorden en zinnen die de schrijver wist te gebruiken. In deze DIY laten we zien hoe je die mooie zinnen tot artwork kunt maken voor in je interieur.

BENODIGDHEDEN
• bladzijdes uit een oud of je favoriete boek
• een zwarte pen of stift
• een lineaal
• zwart dik papier
• dubbelzijdig plakband
• lijsten (inclusief passe partout)

STAP 1
Bepaal welke zin je inspireert en begin dan vanaf de zijkanten naar binnen de overige zinnen weg te tekenen. Zorg wel dat dit in een net en strak kader gebeurt. Begin dus met de lineaal en maak het eerste deel zwart. Kleur vervolgens de rest van de pagina in.

STAP 2
Om het papier wat ouder en ruwer te laten lijken, leg je de lineaal op de juiste breedte neer en scheur je voorzichtig langs de lineaal een randje van de bladzijde af. Doe dit aan alle vier de kanten van de bladzijde.

STAP 3
Plak stukjes dubbelzijdig tape in de vier hoeken op de achterkant van de pagina en plak de pagina op het zwarte dikke papier zodat je een stijlvolle achtergrond krijgt.

STAP 4
Lijst de bladzijdes in en geef ze een mooie plek aan of tegen de muur.

www.decoist.com

Reageer op artikel:
DIY: quotes uit je favoriete boek worden mooi artwork voor aan de muur
Sluiten