DIY: geef je interieur een nieuwe look met plakfolie

DIY: geef je interieur een nieuwe look met plakfolie

Je huis is eigenlijk nooit echt af. En dat geeft niets, want je smaak verandert zo af en toe en dan is er niets leukers dan het restylen van je interieur. Helaas kan je bankrekening je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er interieur DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt én waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Toe aan een nieuwe look? Ga aan de slag met plakfolie! Snel, simpel én stijlvol. Wij hebben de leukste ideetjes voor je op een rij gezet.

The blondie locks
The clever blondie

Marmer is en blijft wat ons betreft een stijlvolle (al dan niet noodzakelijke) toevoeging aan je interieur. Echt marmer kan wat aan de prijzige kant zijn – maar gelukkig is daar plakfolie! Zo creëer je binnen no-time en budgetvriendelijk een faux marmeren look. Leuk voor de bijzettafel, het nachtkastje of bijvoorbeeld je laptop!

A beautiful mess

Een bloemenprint in je interieur is alles behalve oubollig! Planten zijn juist hot! Plakfolie met een leuk printje kan daarom een oud kastje een frisse look geven.

Make it boho

Kan jouw koelkast een make-over gebruiken? Wat dacht je van deze leuke cactusjes van plakfolie? Je kan zo creatief zijn als je zelf wil. Teken je gewenste vormpjes eerst uit op een stuk papier of karton en knip dit uit. Nu heb je een sjabloon die je kunt gebruiken om over te trekken op de plakfolie. Niet zo’n tekentalent? Simpele stipjes zijn ook erg leuk!

Meer DIY
Ken jij washi tape al? De Japanse tape kun je gemakkelijk van oppervlakken afhalen, zonder deze te beschadigen. Dat betekent genoeg decoratie ideetjes. Check hier onze tips.