DIY: picknickkleed met watermeloen print

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Op de Roomed redactie zitten we bomvol creativiteit, maar zijn we soms ook best een beetje onhandig. Daarom laten we de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen.

Deze keer stempelen we een picknickkleed met een vrolijke watermeloen print.
Tijd: 20 minuten
Budget: 7 euro

Benodigdheden

  • Sponsjes
  • Verf: roze, groen en zwart
  • Picknickkleed (wij kochten een plastic tafelzeil)
  • Schaar
  • Stift
  • Penseel

Stap 1

Teken op de sponsjes de figuren voor een watermeloen uit. Dat betekent dus: een half maantje en een stuk taart.

Stap 2

Doop de spons in de verf en stempel op het kleed. Het is handig om eerst het roze deel te stempelen en daarna de groene schil toe te voegen.

Stap 3

Gebruik de zwarte verf en je penseel om de watermeloenen wat pitjes te geven. Laat het geheel drogen en je picknickkleed is helemaal klaar voor een heerlijke picknick in het park.

Check voordat je het park in gaat nog even of je alle essentials in huis hebt.

Aan de slag met deze DIY? Upload een foto van jouw creatie op Instagram met #RoomedDIY en de leukste foto’s krijgen een re-post van Roomed. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
DIY: picknickkleed met watermeloen print
Sluiten