Renée Leeuw
Renée Leeuw Decoratie 28 mrt 2018

DIY: geef je eieren met Pasen een echte paashaas-look

Op de Roomed redactie zitten we bomvol creativiteit, maar zijn we soms ook best een beetje onhandig. Daarom laten we de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen.

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Paaseieren versieren met ijzerdraad

Tijd: ongeveer 20 minuten voor
Budget: ongeveer 4 euro

Benodigheden

  • Eieren
  • Dun ijzerdraad
  • Schaar

Stap 1

Buig het ijzerdraad eerst in een cirkel rondom het ei voor de juiste afmeting.

Stap 2

Maak cirkeltjes van het ijzerdraad.

Stap 3

Buig het ijzerdraad vervolgens in de vorm van de oren van de paashaas. Knip het draad af en wikkel de oren om de cirkel. Buig de oren in de juiste richting en je kroontjes zijn alweer klaar!

Behalve paaseieren versieren, kun je ook de eieren als vaasjes gebruiken. Leuk voor op de paastafel samen met een tafelkleed in de paassfeer.

Deel jouw creatie

Aan de slag met deze DIY? Upload een foto van jouw creatie op Instagram met #RoomedDIY of tag ons in je Insta-stories. De leukste foto’s krijgen een re-post van Roomed. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties!

Meer te gekke Pasen DIY’s:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DIY: geef je eieren met Pasen een echte paashaas-look
Sluiten