Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 4 aug 2016

DIY: neon letters voor een persoonlijke touch in je interieur

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Daarom laten we de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen. Deze keer: neon letters! In een video laten we zien hoe je low-budget een persoonlijke touch aan je interieur kunt geven met neon letters. Check de super simpele DIY hieronder en abonneer je op ons YouTube-kanaal zodat je nooit meer een video mist.

De neon letters maak je van een lichtsnoer, die je het beste kunt bestellen via een site als Ebay. Dit snoer werkt op een batterij maar er bestaan ook varianten die je gewoon in het stopcontact kunt steken.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Reageer op artikel:
DIY: neon letters voor een persoonlijke touch in je interieur
Sluiten