Diy 11 aug 2016 Renée Leeuw

DIY: moderne plantenstandaard

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Op de Roomed redactie zitten we bomvol creativiteit, maar zijn we soms ook best een beetje onhandig. Daarom laten we de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen. Deze keer laten we zien hoe je een moderne plantenstandaard maakt van een paar houtjes. Check de video hieronder en abonneer je op ons Youtube-kanaal. Zo krijg je direct een melding wanneer er een nieuwe video online staat.

Klaar? Zet een passende plantenpot (bijvoorbeeld een terracotta pot) in de plantenstandaard. Wij kozen voor vetplantjes, omdat die makkelijk te onderhouden zijn. Vooral planten die lekker wild over de potrand heen groeien, zijn leuk om in zo’n verhoogde standaard te zetten. Tip: wissel af met verschillende hoogtes voor een speels effect.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Reageer op artikel:
DIY: moderne plantenstandaard
Sluiten