Florence
Florence Diy 18 augustus 2013

DIY: maak van je verzamelde tijdschriften een originele kruk

Nu gaan wij er natuurlijk vanuit dat je Roomed als je allerleukste interieurmagazine beschouwt, maar omdat wij online zijn zijn we wat lastiger te gebruiken in de DIY van vandaag. Maar we kunnen ons voorstellen dat je genoeg andere mooie bladen in je huis hebt liggen. Wij zijn zelf ook groot verzamelaars en vinden het maar lastig om deze smaakvolle tijdschriften weg te gooien. Stapels groeien dus op onze planken. Groeien de aantallen bij jou ook, maar begint de ruimte om ze neer te leggen toch wel schaars te worden dan is onze DIY wellicht een handig idee voor jou. Het leuke is dat je er volledig je eigen draai aan kunt geven. Gebruik de kruk om op te zitten of zet er een leuke vaas op.

BENODIGHEDEN
• Tijdschriften (hoeveel hangt af van hoe hoog je de kruk wilt maken)
• Twee leren riemen (of andere banden of riemen die je leuk vindt om te gebruiken)

OPTIONEEL
• Houten multiplex plank (in het formaat van de bladen die je gebruikt)
• Vier wieltjes
• Schroeven
• Schroevendraaier

STAP 1
Nu kun je vrij snel klaar zijn met deze DIY. Je bindt namelijk de banden om de stapel tijdschriften et voilà. Eventueel kun je er nog een kussen op leggen om de kruk wat comfortabeler te maken.

STAP 2
Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de kruk wat mobieler te maken. Schroef dan de vier wieltjes onder de plank, leg de tijdschriften erop en bindt om het geheel de riemen vast. Ook hier kun je natuurlijk weer een kussen bovenop leggen.

Reageer op artikel:
DIY: maak van je verzamelde tijdschriften een originele kruk
Sluiten