Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 25 jul 2015

DIY: kaasplank met schoolbordverf

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Op de Roomed redactie zitten we bomvol creativiteit, maar zijn we soms ook best een beetje onhandig. Daarom laten wij de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen.

Deze keer: een DIY kaasplank met schoolbordverf.
Tijd: vijftien minuten + ongeveer twee uur droogtijd
Budget: ongeveer €15,-

Benodigdheden

  • Houten snijplank
  • Schoolbordverf
  • Kleine verfroller en mengbakje
  • Schilderstape

Stap 1

Bepaal hoe breed het schoolbord op je kaasplank moet worden en plak vervolgens het deel dat onbewerkt moet blijven af met schilderstape.

Stap 2

Giet de verf in het bakje en pak de verfroller erbij. Rol de verf uit over de plank en vergeet hierbij niet de zijkanten te verven. Één goede verflaag is voldoende.

Stap 3

Trek voorzichtig het tape van de plank en laat de verf ongeveer twee uur drogen. Daarna is je kaasplank klaar voor gebruik en heb je alleen nog een krijtje nodig!

Nu kun je de lekkerste kazen presenteren met de meest lastige namen, die je normaal gesproken niet kunt onthouden. Wel zo handig!

Aan de slag met deze DIY? Upload een foto van jouw creatie op Instagram met #RoomedDIY en de leukste foto’s krijgen een re-post van Roomed. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties!

Vragen over deze DIY? Wij helpen je graag!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DIY: kaasplank met schoolbordverf
Sluiten