Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 31 okt 2014

DIY: industriële bar van stoer metaal

Interieur met een industriële look is helemaal hot! Stoere vintage meubels en lampen zijn ontzettend populair en daarom vaak ietwat aan de dure kant. Jammer, maar een beetje klusser maakt natuurlijk gewoon zijn eigen stoere meubels!

Nu kwamen we een onwijs gave DIY tegen van een industriële bar gemaakt van stalen buizen en hout. Wedden dat je deze bar niet gauw bij iemand anders tegenkomt?

Voor de stalen buizen kun je het beste op marktplaats kijken. Daar worden enorme partijen aangeboden in verschillende afmetingen. Verder heb je ook buisverbindingen nodig, die je het beste bij een doe-het-zelf- of metaalwinkel kunt halen. Er is natuurlijk een grote kans dat de buisverbindingen en buizen niet allemaal de gewenste kleur hebben. Maak de buizen dan zwart met een verfspuit geschikt voor metaal.

Een uitgebreide beschrijving van de DIY vind je hier, maar eigenlijk kun je deze bar natuurlijk gewoon in elkaar zetten zoals jij wilt.

Toegegeven: deze DIY vereist enige handigheid en een beetje geduld, maar dan heb je wel een unieke bar, die je niet snel bij iemand anders thuis zal tegenkomen. In elk geval niet voor de lage prijs die jij voor het materiaal hebt betaald! Misschien een leuk projectje voor het weekend?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

alifedesigned.blogspot.ca

Reageer op artikel:
DIY: industriële bar van stoer metaal
Sluiten