admin
admin Diy 21 mei 2018

DIY: honingraat van washi tape voor op de muur

Een kale muur in huis die wel wat vrolijks kan gebruiken? Je kunt ervoor kiezen om met verf en kwasten aan de slag te gaan om er iets leuks op te schilderen, zoals een tekst of patroon, maar dat is wel redelijk permanent. Met deze DIY maak je een gaaf honingraat met washi tape. Makkelijker kan bijna niet (en het is er zo weer af te halen als je het zat bent).

BENODIGDHEDEN

• Washi tape in twee of meer kleuren
• Schaar
• Sjabloon (Hier te downloaden)
• Eventueel: gewoon plakband (om sjabloon op te hangen)

STAP 1
Download het sjabloon, print en knip het uit. Plak dit met een stukje plakband op de muur. Pak vervolgens je washi tape erbij en plak zes stroken langs de randen van het sjabloon. Knip overlappende stukjes tape af. Veeg het tape daarna glad met je vingers.

STAP 2
Plak een strook van een andere kleur washi tape met een kleine tussenruimte gelijk aan de rand van het zeshoek dat je net hebt gemaakt. Verplaats het sjabloon nu om de vorm opnieuw te beplakken. Knip de overlappende stukjes weer af.

STAP 3
Herhaal stap 1 en 2 tot het gewenste patroon is gemaakt. Je kunt hiervoor het voorbeeld van de foto’s geheel overnemen, maar ook zelf een vorm verzinnen. Voor een speels effect laat je een aantal kanten voor de helft open.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

jadeandfern.com

Reageer op artikel:
DIY: honingraat van washi tape voor op de muur
Sluiten