Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 5 jun 2015

DIY: handige hanger

Heb je ook bepaalde kleding en accessoires in je garderobe of kamer, die op één of andere manier gewoon niet handig op te bergen zijn? Denk aan tasjes, sjaals, riempjes en ceintuurs. Die spullen brengen eigenlijk heel je garderobe systeem in de war, waardoor je kast helemaal niet opgeruimd en netjes is. Gelukkig bestaan er mensen als Martha Stewart om dat soort problemen op te lossen met DIY’s, zoals de handige hanger.

In het voorbeeld hangt die handige hanger vol met riempjes, maar je kan er natuurlijk van alles aan hangen. Denk aan tassen, grote kettingen of andere sieraden.

benodigdheden

  • Houten kledinghanger
  • Haakjes
  • Boormachine
Bron: pixabay

Stap 1

Maak allereerst gaatjes in de kledinghanger met behulp van een boormachine. Het is handig om je hanger daarbij goed vast te schroeven aan een bankschroef.

Stap 2

Verdeel de gaatjes gelijk over de hanger. Laat ongeveer een ruimte van 5 centimeter tussen de gaten. Draai nu de haakjes in de gaten. Zijn de haakjes te lang? Knip deze dan korter met een tangetje en je handige hanger is klaar om vol te hangen met die onhandige garderobe-spullen.

>> Bekijk ook 5x de leukste ideeën met kledinghangers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.marthastewart.com

Reageer op artikel:
DIY: handige hanger
Sluiten