DIY: fruitkistje op wielen

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Op de Roomed redactie zitten we bomvol creativiteit, maar zijn we soms ook best een beetje onhandig. Daarom laten we de leukste DIY’s zien, die je zelfs met twee linkerhanden nog kan fixen. Deze keer laten we in een video zien hoe je een fruitkistje omtovert tot handige opberger voor speelgoed bijvoorbeeld. Check de super simpele DIY hieronder en abonneer je op ons YouTube-kanaal voor meer handige hacks en leuke video’s.

Heb je nog een lading vintage kratten over? Je kunt ook een room divider van fruitkistjes bouwen of gebruik een oud fruitkistje in de keuken om een kruidentuintje in te maken bijvoorbeeld.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Reageer op artikel:
DIY: fruitkistje op wielen
Sluiten