admin
admin Diy 12 oktober 2013

DIY: Een herfst-proof vaas van takken

Je huis herfst-proof maken, is natuurlijk op verschillende manieren te doen. Zo kun je een mooi plaid over je bank leggen voor wat extra warmte en zorgen een paar mooie kaarsen op tafel weer voor een hoop sfeer als het al vroeg begint te schemeren. Wij houden zelf erg van bloemen en zorgen er dus voor dat er altijd wel een bosje in huis staat. Ook dit kan prima in herfst-sferen, bijvoorbeeld door ze in deze DIY vaas te zetten.

BENODIGDHEDEN
• Takjes (Voor het mooiste resultaat verzamel je zo recht mogelijke takjes van ongeveer dezelfde dikte)
• Een leeg blik
• Lijmpistool
• Handzaag
• Donker papier

STAP 1
Meet het blik op en zaag alle takjes op dezelfde lengte. Zorg er hierbij voor dat de takjes ongeveer één centimeter langer dan het blik zijn.

STAP 2
Plak met het lijmpistool een stuk donker papier op de pot. Dit zorgt ervoor dat je later geen andere kleuren door de takjes heen ziet.

STAP 3
Plak de takjes met behulp van het lijmpistool één voor één rondom het blik op het donkere papier. Zoals we bij de eerste stap al zeiden, lukt het lijmen het beste als de takjes zo recht mogelijk zijn.

STAP 4
Voor extra versteviging kun je ervoor kiezen om nog een strik van touw om het blik en de takken te binden.

STAP 5
Verzamel een paar herfstbladeren en combineer deze bijvoorbeeld met wat takken met rode bessen voor een echt herfstboeket.

www.thewonderforest.com

Reageer op artikel:
DIY: Een herfst-proof vaas van takken
Sluiten