admin
admin Diy 9 mei 2014

DIY: De kop in het zand steken voor moederdag

Moeders willen vaak alleen maar liefde. Hartstikke leuk, maar dat maakt het niet makkelijker om een cadeautje voor ze te zoeken. En alsof die jaarlijkse zoektocht voor haar verjaardag nog niet genoeg is, komt nu moederdag ook weer in zicht.

Maar mama is de liefste en die verdient wel wat moois. Dit jaar niet weer een chocoladehart of de zoveelste fles badschuim, maar een heus knutselwerkje uit eigen handen. Alsof je weer op de basisschool zit. Alleen dan iets handiger en zelfstandiger.

Benodigdheden
• theekopjes
• potgrond
• plantjes of zaadjes
• eventueel porseleinstift

Stap 1
Vul het kopje met een laagje potgrond. Plaats de zaadjes of de plant in het kopje. Voor moederdag is het natuurlijk het leukst om het kopje met bloemetjes te vullen, zoals kleine vergeet-mij-nietjes. Maar je kunt ook kiezen voor vetplantjes of kruiden zoals in het voorbeeld, of je moeder verrassen met de uitkomst van de zaadjes.

Stap 2
Dek de wortels van de plant af met potgrond of graaf de zaadjes ermee in. Druk het stevig aan zodat het niet uit het kopje komt.

Stap 3
Deze stap is optioneel. Je kunt voor deze moederdag-DIY verschillende soorten theekopjes gebruiken. Vintage theekopjes zijn al mooi op zichzelf, maar je kunt er ook voor kiezen een basic kopje te gebruiken en deze persoonlijk te maken met porseleinstift. Teken er figuurtjes op of schrijf een leuke persoonlijke boodschap voor je moeder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.intimateweddings.com

Reageer op artikel:
DIY: De kop in het zand steken voor moederdag
Sluiten