DIY: bohemian wall hanger met gevlochten koord

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Deze te gekke DIY kwamen we tegen op het YouTubekanaal van Live Your Style. De wall hanger is super simpel om te maken, maar ziet er héél stylish uit. Alle benodigdheden kun je vinden in de fourniturenwinkel.

>> DIY: bohemian wanddecoratie

wall hanger

Benodigdheden

  • Houten hoepel of houten borduurring als wall hanger
  • Verschillende soorten koord, touw en wol in dezelfde kleurtoon
  • Schaar
  • Meetlint

Tipje van ons: besteed extra aandacht aan het uitzoeken van de verschillende soorten koord. Let hierbij op verschillende texturen, diktes en afwerking. Denk aan glanzend koord gecombineerd met wol en dikke stroken katoen in combinatie met dun garen. Ook kleur is belangrijk, dus ga voor stylish ton sur ton, ofwel verschillende tinten van één kleur!

wall hanger

Benieuwd wat je nog meer kunt maken van een houten hoepel op borduurring? Bekijk dan ook eens deze DIY, waarin we je laten zien hoe je een té leuke mobile voor in de kinderkamer maakt.

www.youtube.com

Reageer op artikel:
DIY: bohemian wall hanger met gevlochten koord
Sluiten