Jaime Andreas
Jaime Andreas Diy 18 mrt 2020

Handig: een DIY-blog dat overzichtelijk laat zien wat je nodig hebt

Ken je dat wanneer je aan een DIY-project wil beginnen, maar je geen idee hebt wat je precies allemaal nodig hebt of hoe de benodigdheden er precies uitzien? DIY-blog P.S. I Made This biedt daar een handige oplossing voor en laat bij iedere DIY overzichtelijk zien wat je precies nodig hebt. Handig!

En dat is niet alles. Erica Domesek, de vrouw achter P.S. I Made This, maakt ook nog eens de leukste decoratie voor in huis.

Onze favorieten van DIY-blog P.S. I Made This

Een instant favoriet is deze mega schattige muziekmobiel voor boven een kinderbedje met lieve diertjes. Deze kleuren staan leuk in werkelijk iedere kinderkamer. Je moet een beetje handig zijn met naald en draad, maar verder is het helemaal niet lastig om te maken.

Zelf maken? Je leest hier hoe je dat moet doen.

Ook leuk: deze regenboog macramé voor in de kinderkamer.

Ook werden we meteen verliefd op deze vrolijke kleurige manden om bloemen in te doen! Een onwijs leuke manier om bloemen in je huis neer te zetten, in plaats van een vaas. Het is fleurig en ziet er huiselijk uit. Dit is een hele geschikte DIY om te ondernemen in de lente of in de zomer.

Te leuk toch? Zo maak je deze vrolijke manden zelf.

Heel leuk vinden we ook dit accessoirerek gemaakt met (edel)stenen. Ziet er glimmend, sophisticated en uniek uit. Daarnaast is het ook nog eens een mega handige manier om een aantal accessoires mooi en overzichtelijk op te hangen.

Graag zelf maken? Dat kan! Je leest hier hoe je dat moet doen.

Als laatste willen we je graag dit te leuke servies laten zien. Een melkkannetje en een suikerpotje met een erg mooie blauw-witte kleur. Het marmeren effect is erg helder en mooi gedaan. Op de website zie je stap voor stap hoe je dit zelf aan moet pakken. Wij weten wat wij doen dit weekend!

Wil je dit DIY-project ook aanpakken dit weekend? Je leest hier hoe je dat moet doen.

Een DIY-blog voor decoratie, accessoires, eten en meer

Bij P.S. I Made This kun je niet alleen terecht voor de leukste DIY-decoratie. Ook wordt er door Erica lekker en mooi eten gemaakt, dat je voornamelijk kunt zien op Instagram. Daarnaast maken ze hippe accessoires en kleren om zelf te dragen.

Op de website kun je bij craft math overzichtelijk zien wat voor spullen je nodig hebt voor bepaalde DIY-projecten.

Heb je de smaak voor DIY te pakken gekregen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Handig: een DIY-blog dat overzichtelijk laat zien wat je nodig hebt
Sluiten