DIY: bloempotten van cement

Je huis is eigenlijk nooit echt af. Het is vaak namelijk een kleine weergave van je persoonlijkheid en aangezien jij nogal wat verandert gedurende je leven, zijn die veranderingen meestal ook terug te zien in je huis. Meestal, want je bankrekening kan je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt èn waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Deze keer kwamen we weer een té leuke DIY tegen op ons favoriete DIY YouTube-kanaal, The Sorry Girls. In de video laten ze zien hoe je bloempotten van cement kunt maken. Er is namelijk altijd wel weer een reden om een plant in huis te nemen. En wat is er nou leuker dan de potjes zelf te maken. Ben je benieuwd naar onze eigen DIY video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en blader door onze DIY-afspeellijst.

Zijn je bloempotten van cement klaar? Stop er dan een leuk vetplantje of cactus in. Deze zien er wat stoerder uit en zijn makkelijk te onderhouden.

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
DIY: bloempotten van cement
Sluiten