Dit zolderappartement heeft een frisse look met veel pastelkleuren

Dit prachtige zolderappartement is gevestigd in een 19e eeuws pand in Linnestaden, een van de oudste wijken van Göteborg. Vaak denk je bij de term ‘zolderappartement’ aan een kleine ruimte, maar in dit geval dekt ‘klein’ niet helemaal de lading. Het appartement betrekt namelijk de gehele lengte van het gebouw, waardoor het lekker ruim is. Die ruimtelijkheid wordt nog eens versterkt door de prachtige halfronde ramen en een heleboel fijne pastelkleuren.

Bekijk ook dit prachtige zolderappartement in Parijs, dat perfect in balans is.

Het appartement is modern en strak afgewerkt met gladde, witte muren en een prachtige houten vloer. Maar de historie van het pand is ook bewaard gebleven. De oude balken zijn in het gehele appartement te zien en vallen door de donkere kleur extra op.

Dé eye catcher van dit appartement is toch wel de fantastische keuken. Deze lichtblauwe keuken wordt gecombineerd met lichtgrijs marmer. Door de goudkleurige kraan en handgrepen krijgt de keuken een stijlvolle look. Het lichtblauwe wordt in de zithoek gecombineerd met verschillende pastelkleuren.

>> Moodboard: pasteltinten en metallics

Ook in de zithoek worden de zachte pastelkleuren gecombineerd met goud en ook het marmer uit de keuken komt hier weer terug. Slim, want zo creëer je eenheid in huis.

Ben je benieuwd met welke items je deze fijne look kunt maken? Shop the look hier voor een klein prijsje.

Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers. Lang niet gek voor een zolder! De kinderkamer is rustig ingericht met accessoires, die de kamer vrolijk en kleurrijk maken. Om de lichte vloer te breken ligt er een stylish vloerkleed met print in een zacht oranje tint.

>> Budget finds: 6x vloerkleden voor in de kinderkamer

Naast veel wit, natuurlijke materialen en basic meubels is er nog iets wat we veel tegenkomen in Scandinavische interieurs: de gallery wall. Zo’n muur is een perfecte manier om je huis meer persoonlijkheid te geven met herinneringen, foto’s, souvenirs en mooie prints. Benieuwd naar wat guidelines? Bekijk dan deze infographic.

Bekijk ook: 13x poederige pasteltinten in de slaapkamer

www.lundin.se

Reageer op artikel:
Dit zolderappartement heeft een frisse look met veel pastelkleuren
Sluiten