Dit zijn onze favoriete tafels uit Scandinavische interieurs

Onze liefde voor Scandinavisch interieurs groeit en groeit. Niet zo gek, als je bedenkt dat we elke dag de mooiste binnenkijkers uit het Hoge Noorden tegenkomen. Elke keer zwijmelen we weer weg bij de mooiste keukens, woonkamers en slaapkamers. Maar hoe creëer je zo’n heerlijk basic interieur bij jou thuis? We zetten de klassiekers voor je op een rij zodat je precies weet waar je naar moet zoeken!

Ook zetten we onze favoriete stoelen en lampen voor je op rij, zodat je je huis helemaal kunt omtoveren tot Scandinavisch paleis!

Bron: Vakrehjem

Hout gecombineerd met wit

Om kleur te brengen in een wit, Scandinavisch interieur hoeft je echt niet opeens felle kleuren te gebruiken. Het kan ook met verschillende soorten hout! Het combineren van een wit tafelblad met houten poten (of andersom natuurlijk) geeft je interieur een speelse uitstraling. Zulke tafels hoeven gelukkig niet veel te kosten, een goede budget variant is te koop bij de bouwmarkt.

De tray table

De tray table is een graag geziene gast in het Scandinavische interieur. Het smalle frame oogt licht ruimtelijk, wat ideaal is bij kleine appartementen. De traytable afgebeeld op de foto is van HAY.

Mix van verschillende kleuren

Geef je interieur een boost van kleur met verschillende bijzettafels. Schilder ze in bijpassende pasteltinten voor een vrolijk geheel. Als je het helemaal goed wil doen kies je ook nog eens voor verschillende vormen voor een speels effect.

>> Inspiratieboost: een verzameling van koffietafels en bijzettafels

Marmeren tafelblad

Marmer geeft je basic, witte interieur een luxe uitstraling. Helaas is een marmeren vloer, trap of muur behoorlijk kostbaar, maar er zijn genoeg marmeren meubels te vinden! Zo’n tafel hoeft écht niet veel geld te kosten, bekijk hier onze super makkelijke DIY.

Chic dineren met vrienden

Bron: Hay

Rond bijzettafeltje

Een bijzettafeltje naast de bank is een handige plek voor de afstandsbediening, tijdschriften of een mooi boek. Deze tafel van HAY is favoriet: klein en modern én door de hendel ook nog eens makkelijk te verplaatsen.

Wil je de Scandinavische stijl doortrekken in je gehele interieur? Bekijk dan ook even deze vijf simpele tips!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn onze favoriete tafels uit Scandinavische interieurs
Sluiten