Dit zijn de herfstkleuren van 2015

Als jouw huis nog volop in de zomersferen is, wordt het nu wellicht tijd om daar een kleine verandering in te brengen. Het is immers alweer even oktober! Vorige week haalden we onze najaarsinspiratie vooral uit de natuur; deze week kijken we naar wat volgens Pantone dé herfstkleuren van 2015 zijn. Dit kleurenpallet bestaat uit maar liefst tien verschillende tinten, maar wij focussen ons vooral op de mosterdgroen/okergele tinten, donker- en lichtgrijs, (zee)groen-blauwe kleuren en dé kleur van het jaar 2015, Marsala. Dit moodboard is vooral om jou te inspireren en te laten zien met welke tinten jij jouw huis een andere look kan geven. Een look die iets meer past bij de donkere dagen en waarmee je een warme gloed aan je interieur geeft.

Je kunt de herfstkleuren op verschillende manieren in huis halen. Hier wat tips:
– Kies kleine accessoires in herfsttinten. Denk aan kaarsen, vazen of kussens. Dit is een low-budget manier!
– Of ga voor grotere accessoires, zoals warme plaids, dekbedden of zelfs gordijnen en servies in de kleuren van de herfst.
– Vind je de kleuren zo mooi dat je er wel langer dan een seizoen van kunt genieten? Dan kun je overwegen om een of meerdere muren in herfstkleuren te verven óf een meubelstuk in die bepaalde kleur te kiezen. Zo maak je écht een statement!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit zijn de herfstkleuren van 2015
Sluiten