Dit zijn de 3 meest populaire Nederlandse huizen op Airbnb

Roomed loves Airbnb. En met ons ook vele anderen. Het gebeurt bij het boeken van vakanties dan ook steeds vaker dat we eerst op Airbnb kijken voor toffe locaties en daarna pas de hotels checken. Nu de echte zomer in aantocht is, kunnen we ons voorstellen dat jij je gaat oriënteren op vakantiebestemmingen. Wordt het een zonnig land in Europa of ga je voor een heerlijke vakantie in eigen land? Wij zetten de meest populaire Nederlandse huizen op Airbnb voor jou op een rijtje!

Airbnb wordt vooral in Amsterdam steeds populairder. Hoe groot de groei van Airbnb’ers precies is zie je in dit artikel.

1. Te gekke woonboot op IJburg, Amsterdam

Verblijven op het water in een rustige omgeving, maar toch heel dichtbij de stad. Dat klinkt als the perfecte getaway, toch? De nummer één van dit lijstje is ontworpen door eigenaar Aart. Hij woont zelf met zijn dochter en zoon op de begane grond en verhuurt de studio bovenop de woonboot. Nieuwsgierig geworden? Snappen we. Bekijk de website van Airbnb voor meer info!

2. Chillen in een kubuswoning in Rotterdam

Als het gaat om huisvesting, dan zijn de kubuswoningen in Rotterdam toch wel een van de meest bekende ontwerpen. De woningen werden tussen 1982 en 1984 ontworpen en gebouwd door architect Piet Blom als tegenhanger bij de vele grote, grijze gebouwen. Niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen ziet dit huis er bijzonder uit: grote hoeken, veel licht en daarnaast alle ruimte voor jezelf en vier vrienden of familie!

3. Een oude school in Zuiderwoude

Een oude school ombouwen tot een mooie woning is een droom voor velen, ook voor ons! Vooral wanneer je het gebouw kunt opknappen tot te gekke appartementen, zoals deze vriendengroep deed met een oude school in Amsterdam. Maar deze locatie op Airbnb is ook niet mis! Vanaf €239 per nacht kun je hier verblijven met zeven vrienden of met je familie. De school staat in een prachtige groene omgeving, heeft een heerlijke tuin en een nog fijner interieur en met een korte busrit zit je zo in het centrum van Amsterdam. Ideaal! Deze school is dan ook niet voor niets één van de favoriete verblijven van Joe Gebbia, een van de mede-oprichters van Airbnb.

Airbnb liet het interieur van hun kantoor over aan de medewerkers. En dat ziet er te cool uit! Bekijk hier de foto’s.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 meest populaire Nederlandse huizen op Airbnb
Sluiten