Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Binnenkijken 19 jun 2018

Dit witte appartement (met véél groene planten) ademt rust en is toch knus en speels

Dit Scandinavische appartement is bijna helemaal wit en tóch knus en gezellig. Ja, dat kan dus: witte appartementen hoeven helemaal niet strak en sfeerloos te zijn. Sterker nog: het tegendeel is waar!

De bewoners van dit droomappartement laten zien dat je er met groene planten en eigenwijze accenten een unieke stek van maakt.

Woonkamer witte appartement

Speelse eetkamer

De eetkamer vormt de brug tussen de keuken en de woonkamer. Door die ruimte licht en open te houden, oogt het appartement ruimtelijker dan het in wezen is. En al helemaal als de deur naar het balkon openstaat, natuurlijk!

Eetkamer wit appartement
Eetkamer wit appartement

Heel tof vinden we de bistrostoeltjes, waarvan er net twee afwijken van de rest, qua kleur. Dat maakt het speels. De groene accenten die we door het hele appartement zien, komen hier terug in de kleine plantjes op tafel én aan de muur. Want de glazen fotolijstjes bevatten gedroogde planten, waarmee je toch dat groene accent geeft aan je huis, zonder dat je de zorg voor een plant op je hoeft te nemen.

Woonkamer wit appartement
Woonkamer wit appartement

Ook in de woonkamer veel wit, met groene accenten van planten. Ook heel mooi in het geheel blenden de twee bruine lederen stoeltjes. Doordat die kleur bruin ook weer terugkomt in de bakstenen muur in de keuken, krijg je een rustig en natuurlijk kleurschema. De salontafel die helemaal open is, zorgt er ook weer voor dat de ruimte lekker ruimtelijk en vrij oogt. En hoe mooi is trouwens die ronde, koperkleurige spiegel?!

Witte slaapkamer
Witte slaapkamer
Witte slaapkamer
Witte slaapkamer

Slaapkamer om van te dromen

In deze slaapkamer kom je echt tot rust: zachte stoffen, lichte tinten en véél natuurlijk daglicht maken het de slaapkamer of our dreams. De kledingkast heeft geen deuren, maar gordijnen, waarvan de rails direct in het plafond is geboord.

Werkkamer wit
Hal wit

Tegen de werkruimte loop je direct aan als je het appartement binnenkomt. Check allereerst eventjes die voordeur: die is toch té gaaf? En het werkplekje is niet alleen functioneel, maar ook nog eens mooi en strak vormgegeven, mede dankzij het hippe Eames-stoeltje als bureaustoel. Let ook vooral weer op het groene accent op het bureau.

Witte keuken styling
Witte keuken styling
Witte keuken styling

Stoer muurtje

Hebben we ook nog die prachtige keuken. Met als blikvanger: het stoere bakstenen muurtje achter de kookplaat. Door de rest van de keuken wit te houden, knalt die eruit. En let ook vooral weer even op die groene accenten, die hier weer slim zijn toegevoegd om één lijn te trekken door het hele interieur.

Binnenkijken bij meer appartementen?

Bron: Alvhem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit witte appartement (met véél groene planten) ademt rust en is toch knus en speels
Sluiten