Dit te gekke appartement heeft een speels interieur met véél tinten blauw

Creativity is intelligence having fun“. En zo is het maar net, óók wanneer het gaat om interieur design. Dit appartement heeft volgens ons de perfecte balans tussen een stijlvol maar toch speels interieur. Het appartement is ruim opgezet, heeft een goede, open indeling en is gevuld met prachtige tinten blauw zodat het een speelse look heeft. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitzicht.. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de foto’s van deze vrolijke hometour!

Op zoek naar meer blauwe inspiratie? Bekijk dan ook dit heerlijke appartement in Scandinavische stijl.

Het interieur van het gehele appartement heeft één hoofdkleur: blauw. Het blauw komt terug in verschillende tinten en wordt afgewisseld met groen en veel grijs. De eigenaren van het appartement, een koppel met twee kinderen, wilden een goede balans tussen een speels interieur speciaal voor de kids en hun eigen sobere stijl. Met dit kleurenpalet is dat in ieder geval gelukt!

>> 7 tips voor het verzorgen van planten in huis

Om te zorgen voor een sober en stoer contrast wordt het vele blauw gecombineerd met beton. Zelfs op het plafond! De open keuken wordt hierdoor toch als het ware gescheiden van de woonkamer.

>> 6x ideeën voor de muren van de kinderkamer

Het appartement is ontworpen door HAO Design. Komt die naam je bekend voor? Dat kan wel kloppen. Deze design studio weet ons elke keer weer te verrassen met kleurrijke en speelse ontwerpen die tegelijkertijd ook heel stijlvol zijn. Bekijk ook de andere binnenkijkers!

www.yatzer.com

Reageer op artikel:
Dit te gekke appartement heeft een speels interieur met véél tinten blauw
Sluiten