Dit stijlvolle huis staat vol met Star Wars poppen en andere designertoys

Wanneer je voor het eerst gaat samenwonen, of dat al een aantal jaar doet, is het nog wel eens lastig om samen te bepalen welke meubels en kleuren er in het huis moeten komen en wat de beste indeling is. Heeft je vriend of vriendin gekke hobbies die veel plek in nemen, een enorme thuisbibliotheek of houdt diegene van designertoys? Dan zul je samen toch echt compromissen moeten sluiten. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen blij wordt van een huis vol stripfiguren en Star Wars poppen, maar deze binnenkijker laat toch echt zien dat zo’n huis gevuld met designertoys heel stijlvol kan zijn!

Editor Hannah schreef al een uitgebreid artikel over het bepalen van jullie woonstijl, bekijk haar tips hier!

Naast alle designertoys is er nog iets dat meteen opvalt. En dan bedoelen we natuurlijk het monochrome kleurenpalet met één uitschieter: knalgeel. Verantwoordelijk voor deze bijzondere kleurencombinatie en het gehele ontwerp waren de interieurontwerpers van Z-axis Design.

De gele streep loopt door de gehele kastenwand en accentueert hiermee de lengte van de muren. De kastenwand is helemaal dicht, maar het raampje met designerauto doorbreekt ‘het massieve’.

In de muziekstudio van de eigenaar staan de mooiste toys uitgestald. Darth Vader heeft zelfs een eigen vitrine gekregen! De gelimiteerde [email protected] pop kreeg een mooi plekje op de grond en de felgele kleur komt ook hier weer terug in het plafond en in het raam van de vitrine.

Ben je zelf ook fan designertoys? Dan is dit huis in Thailand ook zeker een kijkje waard. De eigenaren lieten niet alleen een grote vitrine maken voor hun toys, maar lieten de kunstenaar van [email protected] ook langskomen om een paar immense muurschilderingen te maken!

De badkamer is vrij basic, maar wel ingericht met luxe materialen als natuursteen en chroom. Wij zijn alleen wel van mening dat deze Star Wars douchekop de badkamer écht af had gemaakt!

In tegenstelling tot het zwart-wit van de woonkamer, is de slaapkamer volledig in grijstinten ingericht. En ook hier staat het speelgoed weer uitgestald! Is het je toch iets teveel van het goede en ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan zit er niets anders op dan een tweede huis te bouwen voor al het speelgoed, net zoals deze coole familie deed.

design-milk.com

Reageer op artikel:
Dit stijlvolle huis staat vol met Star Wars poppen en andere designertoys
Sluiten