Dit stijlvolle appartement staat vol IKEA producten

IKEA producten zijn fijn, vanwege de betaalbare prijs én de kwaliteit. Maar het feit dat de hele wereld hier shopt, is wel een beetje een nadeel. Je wilt je immers graag een beetje onderscheiden met je inrichting, toch? Dit stijlvolle appartement nabij Göteborg laat zien dat een IKEA inrichting niet per se standaard hoeft te zijn. Met accessoires en de juiste combinatie kun je een heel eigen look creëren.

In dit appartement zijn de IKEA producten gecombineerd met vintage meubels. De keuze voor luxe, natuurlijke materialen – zoals linnen – draagt bij aan de unieke look van het interieur. Daarnaast maak je een huis natuurlijk écht persoonlijk met illustraties, foto’s en kunst.

De woonkamer is eigenlijk voornamelijk ingericht met IKEA producten. Hoewel er best wat meer meubels in de ruimte zouden passen, heeft zo’n minimalistische stijl ook z’n voordelen.

Mede door de minimalistische inrichting is in de woonkamer ruimte voor een home office.

Het balkon is klaar voor mooi weer en geeft ook direct wat inspiratie. Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om ook het balkon aan te kleden met vloerkleden? Geen gek idee toch!

Leuk idee: bevestig een grote knijper aan de wand en hang hier de theedoek aan.

Dat de bewoners dol zijn op linnen is wel duidelijk. Zowel de eettafel in de keuken als het bed in de slaapkamer wordt aangekleed met linnengoed. Benieuwd waar je de items uit de slaapkamer kunt kopen? Shop the look hier!

Achter een deurtje in de hal is nog extra kastruimte. Wel zo handig als je een grote garderobe hebt.

>> 14x ronde spiegels in de hal

www.stadshem.se