Dit Scandinavische huis heeft een prachtig gestyled interieur

Soms komen we huizen tegen die we meteen prachtig vinden. En dit Scandinavische appartement hoort absoluut in die categorie thuis. De hoogglans witte keuken, de open haarden en het prachtig gestylede interieur maken ons erg jaloers!

>> 5 simpele tips voor een Scandinavische look

De indeling van deze ruimte is ideaal. De bank staat zowel naar de open haard als de televisie gericht. Slim! Ook de oplossing voor het haardhout vinden we erg handig. De kast hangt aan de muur, waardoor er ruimte ontstaat om het hout op te bergen. Zo houd je de woonkamer netjes, maar het staat ook nog super sfeervol!

De keuken is misschien wel het mooiste gedeelte van dit huis. De mooie hoogglans kastjes met het donkere aanrechtblad zorgen voor een luxe gevoel. Ook zorgt het voor rust in de kleine ruimte. Daarnaast is de ingebouwde kast echt prachtig gestyled met een aantal kookboeken, flessen drank én servies. Kijk ook eens naar deze leuke keukendecoraties voor nét wat meer sfeer in je keuken.

Een bank bij de eettafel is erg handig én staat heel leuk. Zeker bij een kleine tafel is een bank een goed idee, omdat je zo altijd genoeg zitplek hebt. Om deze eethoek wat gezelliger te maken is er voor gekozen om een vloerkleed toe te voegen. Wil je dit thuis ook? Ga dan wel voor een donkere variant óf een die je goed kunt schoonmaken.

Ook de slaapkamer is geheel in Scandinavische stijl. Met een gezellige open haard in de slaapkamer creëer je meteen sfeer. Daarnaast is ook deze open kast weer perfect gestyled. Hoe je een kast het beste kunt stylen lees je hier!

Ben jij bezig met de styling van je interieur, dan geven wij je graag nog een aantal tips van echte stylisten. Zo kun je elke kamer nét dat beetje extra geven!

www.alvhem.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische huis heeft een prachtig gestyled interieur
Sluiten