Dit Scandinavisch appartementje is klein maar wel erg fijn

Je hoeft niet groot te wonen om een stijlvol interieur te hebben. De bewoners van dit appartementje laten zien hoe je een compacte ruimte toch persoonlijkheid en karakter geeft. Klein, maar fijn!

Door subtiel kleurgebruik en het toevoegen van sprekende items, laat je een kamer leven. Gluur mee en ontdek de perfecte balans tussen ruimte, rust en persoonlijkheid.

ronde eettafel
kunstwerken

Als je klein woont, moet je creatief zijn. Om toch een speels effect aan je interieur toe te voegen, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om één of meerdere eetkamerstoelen een afwijkende kleur te geven. De okergele lamp boven de ronde tafel maakt de witte basis ook minder saai.

En had jij ‘m al gespot? Tussen de verschillende kunstwerken hangt de tv – wat een stijlvolle manier is om je kijkbuis een plekje te geven in huis. Het scherm maakt nu onderdeel uit van de kunstmuur en is daarmee geen doorn in het oog. Voor meer tips over hoe je jouw tv kan stylen, lees onze inspiratieboost.

ronde eettafel
gloeilampen
Scandinavische woonkamer
En wat dacht je van een ladder als decoratie item? Lang niet zo gek! En ook nog een multifunctioneel. Ook handig: aan de deur is een kapstok gehangen, waardoor je ruimte bespaart, maar toch je spullen kwijt kunt.

keuken

keuken
keuken

Vanuit de woon- en eetkamer loop je zo de keuken in. Als je geen ruimte hebt voor een dressoir of (lage) tafel, is een vensterbank is ook een goede plek om om te toveren tot een stylingparadijs. Tips daar voor lees je hier!

slaapkamer
slaapkamer
slaapkamer

Het kleine trappetje leidt naar de slaapkamer, met grote inbouwkast. Meer dan een zacht bed, een zee van dekens en ruimte voor je kledingtic heb je niet nodig, toch?

slaapkamer

LEES MEER:
Woon jij klein? Lees dan zeker eens deze artikelen!

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Dit Scandinavisch appartementje is klein maar wel erg fijn
Sluiten