Dit retro huis heeft een kleurrijke make-over gekregen

Yes! Elsie Larsson, oprichter en creative director van A Beautiful Mess (een DIY blog) heeft haar ouderwetse huis een nieuwe, kleurrijke en eigenzinnige nieuwe look gegeven. De woonkamer en keuken hebben een toffe retro feel gekregen en in de eetkamer pronken een aantal kanariegele stoelen.

Elsie heeft lef, want wees eerlijk, niet iedereen zou een groengele bank middenin de woonkamer zetten; but she pulled it off. Het huis heeft een basis van witte muren en houten vloeren, dat kleurrijk gemaakt is met opvallende meubels en accessoires. Uit dit huis kunnen we heel wat creatieve styling ideeën halen!

Houdt je van kleur, maar kies je er meestal voor om op safe te spelen? Dan hebben wij 9 simpele tips voor je om kleur in huis te brengen!

Gaaf! Met een pot gele verf en een paar verschillende stoelen heeft Elsie dit bijzondere effect gecreëerd.

Elsie is gek op het mixen van cocktails bij haar (diner)feestjes en daarom heeft ze haar eigen home bar in huis gemaakt.

Gaaf idee! Hang verschillende peertjes in de (eet)kamer, in plaats van één grote lamp. Zo is het licht verdeeld door de kamer en het heeft een heel leuk effect!

Piano’s zijn echte eye-catchers in huis!

Heb je ruimte over tussen het plafond en de keukenkastjes? Zet dan mandjes neer met bijvoorbeeld flessen wijn of kruiden. Zo creëer je wat extra opbergruimte en lijkt het plafond direct hoger.

www.abeautifulmess.com

Reageer op artikel:
Dit retro huis heeft een kleurrijke make-over gekregen
Sluiten