Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Architectuur 2 aug 2015

Dit prefab huis groeit mee met het gezin!

Prefab huizen blijven interessant, vinden wij. Elke keer staan we weer versteld van de variaties die we tegenkomen. Zo is dit prefab huis in slechts 45 dagen in elkaar gezet! Het huis staat aan de kust van Chili en is ontworpen door Philip Asadi. De woning ligt op een rustige plek en heeft daarom de naam ‘Remote House’ gekregen.

We hebben al vaker over prefab huizen geschreven, maar toch is dit huis weer meer uniek dan de rest. Dit huis is namelijk ook nog eens modulair! Het huis is verdeeld in vier gelijke ruimtes, waar heel simpel nieuwe ruimtes aan toegevoegd kunnen worden. Zo groeit het huis mee met het gezin.

Op deze foto’s zijn de vier ruimtes goed te zien. Alle ruimtes hebben dezelfde afmetingen, 3.5 bij 6 meter. Het huis bestaat in deze uitvoering uit drie slaapkamers, een badkamer en zelfs een kelder.

Omdat er aan alle kanten van het huis licht binnenkomt, heeft de woonkamer een hele open uitstraling. De meubels en kasten zijn ook licht van kleur, wat het huis groter doet lijken. Door de grote ramen krijg je het gevoel alsof je midden op het strand zit.
>> Zo laat je jouw huisje groter lijken

Bij mooi weer worden de ramen helemaal geopend, zodat je echt mídden in de natuur zit.

Het huis heeft aan de kant van de oceaan nog een smal balkon, waarvan wij denken dat het weinig gebruikt wordt. Met vijf stappen zit je namelijk op het strand!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.designboom.com

Reageer op artikel:
Dit prefab huis groeit mee met het gezin!
Sluiten