Dit prachtige huis is gemaakt van gerecycled bouwmateriaal

Dit huis is compleet gemaakt van gerecycled bouwmateriaal, maar dat zie je er absoluut niet aan af. Architectenbureau Design Paradigms gebruikte verschillende materialen als beton, staal en hout om dit te gekke huis zo duurzaam mogelijk te maken. Naast dat het huis dus super eco friendly is, bedekten de architecten de buitenkant ook nog eens met allerlei planten. En dit zorgt voor een wel hele bijzondere look!

Bekijk snel de foto’s van dit bijzondere huis. Wij zijn in ieder geval fan!

Het huis kreeg de naam ‘Jewel Box’. Waarom? Misschien door het prachtige interieur, maar ook omdat het schuine dak wel iets weg heeft van een doosje dat wordt opengemaakt.

De planten bedekken de schuine wanden en het dak en zorgen voor een mooi contrast met de vrij strakke architectuur van de rest van het huis. We snappen het als het voor jou niet echt een optie is om je huis te bedekken met planten en bloemen. Daarom hebben we een fijne IKEA hack voor een verticale tuin, zodat je toch heel makkelijk wat extra groen in huis haalt.

Door de vele planten en ruwe materialen aan de buitenkant verwacht je het misschien niet, maar het interieur van het huis is behoorlijk strak en minimalistisch.

Bij schemering krijgt het huis een magische uitstraling. Door de perfect geplaatste verlichting valt de vorm van het huis extra op. Te gek!

Bekijk ook eens deze coole duurzame projecten

homeworlddesign.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit prachtige huis is gemaakt van gerecycled bouwmateriaal
Sluiten