Hotel 3 mrt 2015 Renée Leeuw

Dit penthouse is gevestigd in een skischans en jij kan er overnachten!

Airbnb’s ‘A Night At’ campagnes gaan lekker. Na een overnachting in een KLM vliegtuig en een nachtje slapen in een skilift boven de Franse Alpen, heeft Airbnb nu een Noorse skischans omgetoverd tot een penthouse met een uniek uitzicht en geweldig interieur! Het penthouse is gevestigd in de legendarische Holmenkollen schans, waar naast meerdere WK’s ook de Olympische Winterspelen van 1952 plaatsvonden.

Zoals je misschien al verwacht is dit een penthouse naar ons hart: Scandinavisch design, alleen maar glazen wanden en een dakterras met een geweldig uitzicht over het Noorse winterlandschap. Onderstaande video haalt ons in elk geval al over de streep!

Deelnemen aan Airbnb’s ‘A Night At’ campagnes
De campagne is een initiatief van Airbnb om ongewone plekken in de wereld om te toveren tot accommodatie voor één nacht. Om deel te nemen aan de campagne ga je vóór 16 maart naar de campagne pagina, klik je op ‘contact host’ en vertel je Airbnb waarom jij de overnachting in de skischans wilt winnen. Uit alle deelnemers worden twee winnaars gekozen, die ieder iemand mogen meenemen voor een nachtje in de skischans.

skischans0airbnb1
skischans0airbnb3
skischans0airbnb2
skischans0airbnb

Benieuwd hoe die creatieve werknemers van Airbnb erbij zitten? Neem maar gauw een kijkje in hun huiselijke hoofdkantoor in San Francisco.

skischans0airbnb4

www.airbnb.nl

Reageer op artikel:
Dit penthouse is gevestigd in een skischans en jij kan er overnachten!
Sluiten