Dit pand uit 1920 is omgetoverd tot een indrukwekkend penthouse

Moderne architectuur, urban living en een rijke historie komen samen in dit indrukwekkende penthouse in Sydney. Je zou het niet zeggen, maar dit was origineel een pand uit 1920. Nu is het een eclectisch penthouse met een prachtig uitzicht over de stad.

Dankzij de balkons die haaks op elkaar staan, kun je bovendien elke dag een andere kant van de stad bewonderen.

De grote ramen en de lange, luxueuze gordijnen geven de slaapkamer een hotelgevoel. Hoe fijn is dat wakker worden? Met een uitzicht op de Australische concrete jungle. Kijk jij uit op de achtergevel van buren? Lees hier wat je kan doen als jouw uitzicht iets minder fraai is.

De woonkamer is een eclectische verzameling van vintage designmeubels, kunst en moderne elementen. Verscholen achter de boekenkast rechts is de lift. Het penthouse telt namelijk maar liefst vier verdiepingen.

Deze kamer moet een schot in de roos zijn voor de boekenliefhebber. Omgeven door een fort van boeken, een knus hoekje en heerlijke stoelen om in weg te zakken terwijl de letters op de pagina’s je meenemen naar een andere wereld. Goed vertoeven, toch? Het vintage kleed gaat overigens ook prima samen met de jacquard print op de stoelen. Mix & match! Lees hier hoe ook jij prints kan combineren als een pro.

En van vintage en barok naar dit grafische design in de keuken.

LEES MEER:
Wat dacht je van dit prachtige penthouse in São Paolo?

Reageer op artikel:
Dit pand uit 1920 is omgetoverd tot een indrukwekkend penthouse
Sluiten