Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 8 jul 2016

Dit is nou wat je noemt: dining with a view!

Iedereen weet dat het beter is om aan tafel te eten dan op de bank met het bord op schoot. Maar ja, het is nu eenmaal best verleidelijk om te kiezen voor de comfortabele optie. Daar hebben meer mensen last van en dat is dan ook de reden dat de eetkamer veel minder vaak bezocht wordt dan de woonkamer. Tenzij de eetkamer een extra voordeel heeft natuurlijk. Dat extraatje heeft de eetkamer in dit bijzondere huis in elk geval wél. De ontwerpers kozen voor wanden van glas waardoor je vanuit de eetkamer prachtig uitzicht hebt op de omgeving en zelfs een glimp van de zee kunt opvangen. Dat noemen we nog eens dining with a view!

Verantwoordelijk voor dit ontwerp was Splyce Design, een Canadees bedrijf. Naast glazen wanden kozen de ontwerpers er ook voor om de eetkamer uit te bouwen, zoals je hieronder duidelijk ziet.

Het hele huis ziet er overigens uit als een blokkendoos. De ontwerpers zorgden ervoor dat de bewoners vanuit vrijwel elke ruimte konden genieten van het uitzicht. Zij bouwden het huis tegen een helling en maakten wanden van glas om het uitzicht op zee te vergroten. Cool!

Nu we het toch over dining with a view hebben.. zou jij hier een vorkje durven te prikken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Dit is nou wat je noemt: dining with a view!
Sluiten